Tangram blog

szövegek zenékről

Novemberi koncert beharangozó

Idén novemberben egy - számomra mindenképpen - nagy Tangram-esemény lesz a régi Hotel Normafa színháztermében. Tizenhetedikén este a Dream Sequence című kiállítás megnyitóján Baranyi Péter fotóművész képei elé egy majdnem másfél órás koncertet tartok, ahol pár aktuális zeném mellett egy háromnegyed órás improvizált-szekvenszeres ambient-elektronikus zenei darabot is eljátszom, amit élőben vagy felvételről sosem hallhatott a közönség. Egyelőre én is csak pár dologgal vagyok tisztában ezügyben, hisz pont az a lényege, hogy ott és akkor fog megszületni a darab. Terveink szerint kétszázan jönnek majd el, az eseményt kép- és hangrözítő eszközökkel megörökítjük, de a teljes élvezethez (vetítés, színpadkép, őrjöngő tömeg) jelen kell lenni, ha van rá mód.

41135279_10156770656962074_6561552972688392192_n.jpg

Tavaly ilyentájt már szerepeltem Baranyi Péter meghívására egy könyvbemutatón, ahol édesapjával - Baranyi Ferenccel - közös Képek tükrében című könyvével kapcsolatosan többedmagammal emelhettem az est fényét. Ott egy több, mint tízperces zongorás-ambientes improvizációt adtam elő, ezen felbuzdulva, de kicsit elektronikusabbra véve fogom az idei zenét a nagyérdemű elé tárni.

Az egyik első próbálkozásom, ami e témában született meghallgatható a Youtube-csatornámon:

Remélem sokatokkal találkozom ezen az ingyenes eseményen, amit hamarosan Facebook-eseményként is közzé teszünk a szervezőkkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://tangram.blog.hu/api/trackback/id/tr6714258169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása